mixta them away

כמה פעמים התחשק לכם לפנק את האשה בדרינק משובח?
או אולי סתם רציתם לפרגן לחברים שלכם בערב קוקטיילים מגניב?
עכשיו גם אתם יכולים להפוך לברמנים ביתיים


הפעם רצינו להציג את הקוקטיילים הקלילים יותר להכנה, כאלו שתוכלו לבקבק בבית ולקחת לחוף הים! כשאנחנו מדברים על עולם המיקסולוגיה הדבר הראשון שנשים עליו דגש יהיה החומרי גלם.  חשוב להשתמש במיצים סחוטים וטבעיים, פירות טרייים ואלכוהול משובח אשר יהוו בסיס איכותי לדרינק.

אם אתם חובבי פירות הדר וזורמים עם הטעם המריר שטמון בקליפות שלהם, זה הקוקטייל בשבילכם!מי אוהב ג'ין וקמפרי? ג'ין הוא תזקיק דגנים המתובל בערער, קמפרי הוא ליקר עשבי תבלין המיוצר מאז 1862. ננער או נערבל או נערבב ביחד עם מיצים טריים ונקבל טעם פירותי ומרענן.
ציטרוס ג'סמין 
המתכון:
50 מ״ל ג'ין
30 מ״ל קמפרי
30 מ״ל מיץ לימון
50 מ״ל מיץ תפוזים
20 מ״ל מי סוכר (יחס בנפח של 1:1 מים חמים לסוכר לבן)

הכינו בדרך שלכם(:
ערבול - כל המרכיבים לבלנדר חשמלי עם כוס קרח מלאה, לטחון עד לתערובת נוזלית.
ניעור - מזיגת המרכיבים לשייקר נירוסטה ושקשוק ביחד עם כוס קרח.
ערבוב - מזיגת על המרכיבים לכוס גדולה מלאה בקרח וערבוב בתנועות מעגליות למשך דקה.

ציטרוס ג'סמין עם כתר סוכר ופיניש לימון

ועכשיו מתוק! 
גם פה נהיה מאוד גמישים אליכם. 
האדומים - קחו 3 תותים או 3 קוביות אבטיח או 5 דובדבנים או .... הבנתם את הראש (;
נערבב אותם עם וודקה פרימיום נאזן עם מיץ ליים או לימון חמצמצים.

לה טוניטה
המתכון:
נכתוש את הפירות בשייקר או נוסיף אותם לבלנדר
50 מ״ל וודקה
20 מ״ל מיץ לימון
30 מ״ל מי סוכר (יחס בנפח של 1:1 מים חמים לסוכר לבן)
שדרוג מרען! - חופן עלי נענע טרייה.
קרח קפוא קפוא! - ולערבב (: ENJOY.

רוצים ללמוד לשקשק כמו המקצוענים? הצטרפו לסדנת קוקטיילי קראפט!
הפוסט נכתב ע"י המיקסולוג יובל וייסמן, מייסד MIXTA. פעיל בענף הבר והקוקטיילים למעלה מ-6 שנים, שמזמין אתכם לחוויה ייחודית בערב מהנה שכולו כיף ואלכוהול. 

  

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

אז מה זה סדנת קוקטיילי קראפט ? - Fell every moment

שייקר, ג'יגר ומה שבניהם. אילו כלי בר צריכים כדי לרקוח קוקטיילים?