אהלן חברים, קיבלתי בזמן האחרון הרבה פניות לגבי כלי בר. מה לקנות? מה מתאים למה? ומה אנחנו באמת צריכים ומה לא דחוף לעכשיו. כשאני מסתכל על כל תחום חדש בחיינו ברגע שיש לנו את הציוד הנדרש שיאפשר לנו לעסוק בו אנחנו פשוט נעשה יותר. מי יגלוש יותר? למי שיש גלשן בבית או שצריך להשכיר? החדשות הטובות הן שאתם לא צריכים להקצות חצי מהבית ולבנות בו בר (בפוסט הבא נספר איך עושים את זה). קחו כדוגמא מעולה את המטבח הביתי שלכם. כל כך טריוויאלי עבורנו שיש לנו בבית מטבח מאובזר כאילו אנחנו מינימום מסעדת שף. יש לנו מקרר, תנור, מדיח, כיור, כיריים, טוסטר, מזווה, אופה לחם, אבן שמוט לפיצות ואם היינו רוצים היינו עושים פוסט שלם על מה אנשים קונים למטבח שלהם. אוהבים לאסוף? אולי יש לכם אפילו אוסף משלכם? (לקבל בירושה את האוסף בולים או מטבעות מסבא לא נחשב), בואו נסתכל על הבר הביתי שלכם כאל אוסף קטן. אבל רגע, אלכוהול לא מתקלקל? חוץ מיין, בירה וליקרים (במיוחד שמנת וליקרים עתירי סוכר) אלכוהול לא מתקלקל. בגלל % הכוהל הגובה שבו - 30-50% שום אורגניזם לא יכול להתפתח בו, אפשר לומר שהאוסף אלכוהול שלכם יהיה יותר עמיד מבולים...
תגובות
הוסף רשומת תגובה